Opdateringer på hjemmesiden

Hjemmesiden er igen i år blevet opdateret over vinteren, så den gerne skulle være mere strømlinet og kun indeholde den information der er relevant. Der er kommet en smule nyt indhold, og noget af det gamle indhold skal du finde i et nyt menupunkt.

Informationerne om bestyrelsen og referater fra  bestyrelsesmøder er flyttet ind under “Foreningen”.

Under “Foreningen” er der også kommet et afsnit med “Praktisk info” for haveejere om el, vand, arbejdsgrupper og eksterne links til andre relevante sider om vores haveforening.

Nyheder har fået sit eget punkt under menuen, så man hurtigt kan få adgang til alle indlæg og nyhedsbreve igennem tiden.

“Aktiviteter og datoer” indeholder kommende begivenheder og informationer herom. Under denne menu er der kommet et nyt punkt om “kloakering”, hvor dokumenter og informationer om den kommende kloakering i haveforeningen vil blive lagt op.

Det resterende indhold bør kunne findes hvor det plejer, medmindre det er blevet fjernet, fordi det enten var misvisende eller havde mistet sin relevans.

Er der noget du savner eller forslag til hjemmesiden, kan de sendes til nedestående adresse. Så bliver det taget med i overvejelserne til eventuel videreudvikling af siden:

  • haveforeningengraensen@gmail.com

/Web-udvalget